screen resolution stats
Male živali | O meni

Male živali

blog veterinarke
Subscribe

O meni

Zaposlena sem kot veterinarka za male živali v veterinarski ambulanti Diagnoza d.o.o. Kot pretežno ambulantna veterinarka se ukvarjam in dodatno izpopolnjujem na sledečih področjih, pot pa me rada zanese tudi na teren, zadnje čase večinoma za male živali.

  • zdravljenje psov in mačk
  • dermatologija
  • kirurški (sterilizacije, kastracije, oskrba ran, …) in drugi (čiščenje zobnega kamna in enostavne ekstrakcije zob…) posegi pri psih in mačkah
  • zdravljenje in nekateri kirurški posegi malih sesalcev (morski prašički, kunci, hrčki)
  • klinična in laboratorijska diagnostika
  • prehrana živali (predvsem področje diet)

V primeru zdravstvenih težav vaših domačih ljubljenčkov se lahko za nasvet vedno obrnete tudi name - najlažje sem dosegljiva v ambulanti, če sem zasedena ali za naročanje na termin prosim pusite sporočilo sodelavcem.

Diagnoza veterinarska ambulanta

Na kratko o meni

Leta 1998 sem se vpisala na Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani, kjer sem marca 2004 tudi diplomirala. Istega leta sem prejela tudi Prešernovo nagrado Veterinarske fakultete.

Že med študijem sem se na enomesečni praksi (september 2002) dodatno izpopolnjevala na kliniki za male živali (Diergeneeskundig Centrum Etten-Leur) na Nizozemskem. Po študiju pa sem opravila še dvotedensko prakso (marec 2006) iz laboratorijske diagnostike na klinikah za male živali (Ashcroft Surgery - Frodsham in Cibyn Veterinary Clinic - Caernarfon) v Angliji. Poleg tega se redno udeležujem seminarjev in izpopolnjevanj za veterinarje ter tako skrbim, da poznam najnovejše tehnike in zdravila, ki se uporabljajo v veterinarski medicini.

V zasebnem življenju sem predvsem mama štirih otrok, ki jim posvečam večino prostega časa, preostanek pa namenim domačim ljubljenčkom in športnim aktivnostim.