screen resolution stats
Male živali | O blogu

Male živali

blog veterinarke
Subscribe

O blogu

Blog “Male živali” je namenjen tako lastnikom kot tudi ljubiteljem malih živalih. V grobem je sestavljen iz treh delov. Prvi del se nanaša na prispevke o psih, mačkah in ostalih malih živalih (glodavci, ptiči, plazilci in eksotične živali). Tu bom objavljala splošne teme, ki se nanašajo na posamezne sklope.

Veterinarski nasveti so zastavljeni v stilu odgovorov in vprašanj. V njih boste lahko prebrali odgovore na nekatera vprašanja, ki mi jih lastniki malih ljubljenčkov zastavljajo preko svetovalnice Veterinarske ambulante Diagnoza ali po elektronski pošti. Potrudila se bom, da boste s prebiranjem vsebine razširili znanje o svojih ljubljenčkih. Prav tako upam, da boste v tej rubriki našli tudi odgovor na kakšno izmed vprašanj, ki vas muči. Pri tem moram posebej opozoriti, da so taki “veterinarski nasveti” sicer lahko v veliko pomoč lastnikom domačih ljubljenčkov, nikakor pa ne morejo nadomestiti diagnoze, ki jo za posamezen primer postavi vaš veterinar. Uporabite jih torej za širjenje svojega znanja ali kot namig, v kateri smeri “brskati”. V primeru zdravstvenih težav pa se vsekakor obrnite tudi na svojega veterinarja, ki bo postavil natančno diagnozo in predpisal ustrezno zdravljenje.

Med Vsakdanjimi stvarmi bom včasih objavila tudi kakšno prigodo iz svojega poklicinega ali zasebnega življenja. Kategorija Izgubljene živali pa je namenjena vsem, ki želijo, da na blogu objavim podatke njihovega izgubljenega ljubljenčka. Pa tudi tistim, ki so izgubljeno žival našli in bi ji radi poiskali lastnika. Objave namenjene izgubljenim oz. najdenim živalim bodo po 3. mesecih arhivirane.